Geldersebaan/Plataanstraat - 4 bouwkavels, Bouwnummer 2

Koopprijs

€ 146.500 vrij op naam

Kaveloppervlak

435 m2

Omschrijving

Riante bouwkavels
Bouw uw droomhuis aan de Geldersebaan
Aan de straat de Geldersebaan en de Plataanstraat zijn 4 bouwkavels te koop. De kavels zijn bedoeld voor het bouwen van een vrijstaande villa die naar eigen wens ontworpen kan worden. De grootte van de kavels ligt tussen de ca. 800 en ca. 850 m².
 
Zelf bouwen of laten bouwen?
Helemaal zelf bouwen of liever samen met Livingstone of Janssen Wuts Architecten? Alle opties hebben zo hun voordelen. Zelf (laten) bouwen geeft maximale vrijheid. Samen bouwen met Livingstone geeft u ook veel keuzevrijheid en brengt u daarnaast gemak en vooraf duidelijkheid over de kosten. De keuze is aan u!
 
Uw wensen centraal
Livingstone heeft voor de kavels aan de Geldersebaan al een vrijstaande villa uitgewerkt. Maar wilt u het huis groter? Meer slaapkamers? Een andere indeling? Maak uw wensen kenbaar en samen met Livingstone ontwerpt en bouwt u uw droomhuis.
 
Tegelen
De kavels zijn gelegen in Tegelen. Tegelen is centraal gelegen in Noord Limburg, tussen rivier de Maas en de Duitse grens in de directe nabijheid van Venlo. In Tegelen proeft u het gastvrije karakter van Limburg en Tegelen vormt het hart van een uitgestrekte groene regio met pittoreske dorpjes. De mooie, deels ongerepte natuur en de vele (water)recreatie mogelijkheden, maken dit gebied een ideale omgeving om te wonen en te recreëren. De uitvalswegen (A73, A74 en A67) zijn binnen 5 minuten met de auto te bereiken.
 
Stap voor stap
U hebt uw kavel aan de Geldersebaan gevonden en u weet wat u wilt. Maar wat dán? Ons stappenplan, dat maakt het duidelijk.
 
Informeer bij Hauzer & Partners naar de mogelijkheden. Bel voor een vrijblijvende afspraak 077-3219100.

Lees verder...

Kenmerken

Algemeen

Koopprijs
€ 146.500 vrij op naam
Status
Verkocht
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Type object
Kavel
Bouwvorm
Nieuwbouw
Bouwgrond details
Permanente bewoning
Perceeloppervlakte
815 m2

Oppervlakten en inhoud

Perceeloppervlakte
435 m2

Downloads

Klik op de icoontjes om de documenten te bekijken

Brochure


Bekijken

Documentatie per e-mail

Heb je een vraag?

Neem contact op met onze makelaar

Geldersebaan/Plataanstraat - bouwkavels

Is een ontwikkeling van:

Fossa B.V.

Abonneren op de nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen rondom woningtype Geldersebaan/Plataanstraat - 4 bouwkavels in het project Geldersebaan/Plataanstraat - bouwkavels