De Fabriek ll Loft 1 en 2, Bouwnummer 1

Koopprijs

€ 485.000

Woonoppervlakte

120 m2

Omschrijving

Vossen-Breuers II DE FABRIEK
In de Aje Sigarefabiek
8 Loft-appartementen in Tegelen

‘In de Aje Sigarenfabriek’ van familie Vossen-Breuers wordt een unieke herontwikkeling gerealiseerd! De markante fabriek aan de Roermondseweg in Tegelen heeft historische en monumentale waarde die in de transformatie behouden blijven. Er worden 8 loft-appartementen gerealiseerd met behoud van het eigentijdse, industriële karakter gecombineerd met het wooncomfort anno nu.

Wonen ‘In de Aje Sigarenfabriek’ is luxueus en duurzaam wonen in een monumentaal pand met hoogwaardig wooncomfort!

Het gebouw wordt geheel verduurzaamd conform de huidige nieuwbouweisen; gasloos en voorzien van warmtepompen, zonnepanelen en houten kozijnen met isolatieglas. Daarnaast beschikt iedere woning over vloerverwarming en topkoeling.

Iedere loft heeft haar eigen kenmerkende karakteristieken van De Fabriek; hoge plafonds, grote raampartijen en de industriële uitstraling. Daarnaast heeft iedere unit zijn eigen kenmerken; woonoppervlaktes variërend van ca. 96 tot 120 m², 2 tot 3 slaapkamers, kantoorruimte, ruim inpandig balkon ofwel loggia (ca. 14 m²) of tuin op de begane grond. De bijzondere en typische loft-woningen op de 3 etage beschikken over een extra verdieping; mezzanine. Prachtige ruimte onder de kap van het gebouw, voorzien van dakraam en zichtbare spantconstructie. Fijne extra ruimte voor bijvoorbeeld kantoor-, hobbyruimte of 3e slaapkamer.

Het kleinschalige wooncomplex wordt voorzien van trappenhuis en lift. Daarmee zijn de woningen levensloopbestendig en ook geschikt voor minder validen of ouderen. Iedere woning beschikt over een eigen afsluitbare berging in het souterrain en 1 vaste parkeerplaats op het achterliggende parkeerterrein. In het souterrain is nog een gemeenschappelijke fietsenberging aanwezig met laadpunten voor elektrische fietsen of scootmobielen.

Zeer bijzonder: in het souterrain wordt een wijnkelder gerealiseerd! Iedere woning krijgt een afsluitbare kast om de mooiste flesjes in te bewaren.

Daarnaast is er nog verrassing vanuit de projectontwikkelaar; een gemeenschappelijke tuin! Deze is gelegen tussen de parkeerplaatsen en de tuinen van de woningen 1 en 2. Bewoners kunnen in overleg met de ontwikkelaar de invulling van deze ruimte/ tuin nader bestemmen. Wordt het een moestuin, een bbq-plaats met een veranda of iets anders? Een mooi eerste agendapunt voor de eerste vergadering van de Vereniging van Eigenaars!

Het complex is gelegen nabij het centrum van Tegelen met diverse voorzieningen.

Informeer naar deze unieke woonbeleving! Schijf je in op www.nieuwwonenvenlo.nl.

Lees verder...

Kenmerken

Algemeen

Koopprijs
€ 485.000
Status
Verkocht
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Type object
Appartement
Bouwvorm
Nieuwbouw
Type appartement
Benedenwoning

Indeling

Aantal woonlagen
1
Gelegen op
1e woonlaag
Bouwjaar
2022
Type dak
Zadeldak

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
120 m2
Inhoud
390 m3
Externe bergruimte
10 m2
Aantal woonlagen
1
Aantal kamers
4 kamers (3 slaapkamers)
Overige voorzieningen
Lift

Energie

Isolatie
Volledig geïsoleerd
Verwarming
Vloerverwarming en Warmtepomp
Warm water
Elektrische boiler (eigendom)

Buitenruimte

Locatie
In woonwijk

Parkeren

Parkeer mogelijkheden
Op eigen terrein met 1 plaats

Downloads

Klik op de icoontjes om de documenten te bekijken

Brochure


Bekijken

Documentatie per e-mail

Ik wens documentatie per e-mail te ontvangen en mijn contactgegevens te delen met de verkopend makelaar. Ik ga akkoord met de toepasselijke privacyverklaring.

Heb je een vraag?

Neem contact op met onze makelaar

Vossen-Breuers ll De Fabriek

Is een ontwikkeling van:

Venterra

Abonneren op de nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen rondom woningtype De Fabriek ll Loft 1 en 2 in het project Vossen-Breuers ll De Fabriek

Hierbij abonneer ik mij op de nieuwsbrief voor dit project en ga ik akkoord met de toepasselijke privacyverklaring.