Koopprijs

Van € 355.000

Aantal woningen

1

Woonoppervlakte

130 m2
Type woonhuis
Eengezinswoning
Perceeloppervlakte
101 m2
Inhoud
532 m3

Omschrijving

Vossen-Breuers
Het Domein
Beej de Aje Sigarefabriek

Geschiedenis
Vossen-Breuers: de Aje Sigarefabriek. Of ook wel de oude sigarenfabriek van Peter Hendrik Vossen. Mocht je in (de buurt van) Tegelen wonen dan ken je dit historische gebouw vast en zeker. Anno 1935 was de fabriek hét middelpunt van de Tegelse sigarenindustrie. Het pand aan de Roermondseweg is
nu, bijna een eeuw later, één van de laatste overblijfselen uit deze periode.
De locatie kreeg de aflopen jaren wisselende bestemmingen, maar nu is de knoop dan definitief doorgehakt: de sigarenfabriek wordt flink onder handen genomen en wordt omgebouwd tot een prachtige woonlocatie.

Transformatie
De historische sigarenfabriek wordt nieuw leven ingeblazen! Het vervallen gebouw wordt getransformeerd tot sfeervolle loft-appartementen; De Fabriek. Het aangrenzende terrein wordt omgetoverd tot een unieke woonplek voor jong en ouder; Het Domein. Het Domein gaat bestaan uit een grote variatie bijzondere woningen.

In Vossen-Breuers woon je hoe dan ook op een unieke plek!

Tegelen
Tegelen is een stadsdeel van Venlo en kent naast Vossen-Breuers nog vele andere mooie, historische panden. Behalve een winkelcentrum met voorzieningen in onder andere horeca en supermarkten, ligt Tegelen dicht bij de Maas.

In rustige natuurgebieden is het goed vertoeven en kan je heerlijk wandelen en fietsen. Het dorp heeft zowel een bus- als treinverbinding en ligt aan de autosnelwegen A73 en A74. Vanuit hier ben je zo in Venlo, Roermond of Duitsland.

HET DOMEIN
Bij het ontwerp van de woningen in Het Domein heeft de architect zich laten inspireren door de vooroorlogse industriële bouwstijl. Alle woningen reflecteren zo een stukje van de rijke historie en sluiten naadloos aan bij de uitstraling van de naastgelegen sigarenfabriek waarin 8 loft-appartementen worden gerealiseerd.

Het aangrenzende terrein van het oude fabrieksgebouw wordt op de schop genomen en maakt plaats voor een spectaculaire woonlocatie. Van de in totaal 34 woningen zijn er 22 bestemd voor verkoop. De stijl van de huizen is geïnspireerd op de vooroorlogse industriële bouwstijl, waardoor deze woningen optimaal bij de uitstraling van de naastgelegen sigarenfabriek passen. De woonwijk heeft een sterk groen karakter. Niet alleen door de ruime opzet met veel ruimte om te spelen en voor beplantingen. In de directe nabijheid is voldoende parkeergelegenheid.

Voor ieder wat wils
In Het Domein verschijnt een diversiteit aan woningen. Naast comfortabele gezinswoningen is er plaats voor gelijkvloerse, toekomstbestendige woningen. De woningen zijn standaard voorzien van een complete badkamer met inloopdouche, wastafel en tweede toilet. Door het aanbod van diverse opties zoals een grotere woonkamer of dubbele tuindeur kan je jouw woning precies aan laten sluiten bij jouw persoonlijke woonwensen!

Groen
Het groene karakter van de woonwijk wordt ook doorgetrokken in de woningen. Deze zijn energiezuinig, volledig elektrisch en ieder huis heeft zijn eigen zonnepanelen en een eigen lucht- en waterpomp. Daarnaast is er ventilatie met warmteterugwinning en een lage temperatuur (vloer)verwarming.

Ontwikkeling
Het Domein wordt ontwikkeld en gebouwd door Van Wijnen. Van Wijnen staat voor het samen bouwen aan ruimte voor een beter leven en heeft ruim 110 jaar ervaring in het ontwikkelen, bouwen en onderhouden van woningen. Ze hebben oog voor het milieu en de planeet en denken bij het bouwen dan ook aan de toekomstige generaties.

De woningen komen beschikbaar in de verhuur en verkoop. Op de website houden wij je op de hoogte van de vorderingen. Wij zullen enkel de verkoop verzorgen.

Type 2
Binnen de woonwijk is dit een unieke woning. Er wordt slechts één woning gerealiseerd met dit mooie ontwerp. Kies je hiervoor (wees er dus snel bij!) dan heb je met drie volledige woonlagen bijzonder veel ruimte. Je entree ligt aan de Roermondseweg. De woonkamer ligt aan de tuin zodat binnen en buiten in elkaar overlopen. Met Type 2 heb je drie slaapkamers op de eerste verdieping en een tweede verdieping die multifunctioneel is in te zetten. Heb je behoefte aan een vierde slaapkamer, gym of toch een kantoor?

Lees verder...
Bnr.
Reset
1 Het Domein - type 2 € 355.000

Het Domein - type 2

Bouwnummer 1 - € 355.000

Verkocht

130 m2 woonoppervlakte

61 m2 perceeloppervlakte

Bekijk meer details

Zetfouten en verkocht voorbehouden

Downloads

Klik op de icoontjes om de documenten te bekijken

Document


Bekijken

Documentatie per e-mail

Ontvang de bovenstaande documentatie van dit type woning per e-mail:

Ik wens documentatie per e-mail te ontvangen en mijn contactgegevens te delen met de verkopend makelaar. Ik ga akkoord met de toepasselijke privacyverklaring.