Nieuwsbericht Korenhuys fase II Sevenum – omgevingsvergunning verleend

04 september 2020

De ontwikkeling van plan Korenhuys fase II heeft niet stil gestaan in de bouwvakantie! De verkoopdrempel van 80% is behaald en daarmee is een belangrijke stap gezet in de doorgang van het project.

Nóg meer goed nieuws: het bestemmingsplan is onherroepelijk vastgesteld én de omgevingsvergunning is zojuist verleend. Vanaf oktober worden de bouwrijpwerkzaamheden getroffen door een civiele aannemer voor het hele plangebied. Bouwmij Janssen prognosticeert de start van de bouw van de woningen op begin 2021.

Alle kopers worden medio september door Bouwmij Janssen uitgenodigd voor een informatiemiddag. Tijdens deze middag wordt het vervolgtraject van het bouwplan toegelicht en kunnen de kopers kennismaken met de kopersbegeleider.

Er is nog één kavel beschikbaar. De vrijstaande kavel nummer 6 met royale afmetingen, tuin en uitbouwmogelijkheden. Kavel 5, de ruime 2^1 kapwoning met garage, is geopteerd.

Vraag naar de mogelijkheden. Kijk voor meer informatie op www.korenhuys.nl of neem contact op met Hauzer & Partners Makelaardij.