Start verkoop 5 mei!

04 mei 2020

Dinsdag 5 mei start de verkoop van het project ‘Korenhuys Fase II’ te Sevenum! Schrijf u in voor 1 van de kavels!

Dinsdag 5 mei start de verkoop van het project ‘Korenhuys Fase II’ te Sevenum. Alle verkoopinformatie is vanaf dat moment online via korenhuys.nl te raadplegen. 

We bieden toekomstige kopers een breed aanbod in woningtypes; van comfortabele eengezinswoningen, vrijstaande- en royale twee-onder-één-kapwoningen tot eigentijdse levensloopbestendige woningen. De prijzen beginnen vanaf € 239.000,- v.o.n. Kortom; voor elk wat wils.

Binnenkort wordt het bestemmingsplan vastgesteld. In de aanloop naar de start verkoop in mei wordt de projectwebsite regelmatig aangevuld met plattegronden, prijslijst, verkoopbrochure en nog veel meer.

Hoe verloopt de verkoopprocedure?
Vanaf het moment ‘start verkoop’ worden de prijzen gepubliceerd en kunt u een voorkeur aangeven voor specifieke kavels via de website: korenhuys.nl. Na de inschrijvingsprocedure gaat het toewijzingstraject van start.

Op 29 mei a.s. om 17:00 uur sluit de inschrijving en op 4 juni 2020 worden de woningen toegewezen. Wij geven die dag ook aan of u in aanmerking komt voor de woning van uw voorkeur. We proberen daarbij zoveel mogelijk mensen de woning van hun hoogste voorkeur toe te wijzen en streven ook naar een zo optimaal mogelijke bezetting van de woningen. Immers hoe sneller de woningen verkocht zijn, hoe eerder we kunnen starten met de bouw.

Als er voor een bepaalde woning meer kandidaten zijn, wordt de woning aan de meest concrete kandidaat toegewezen. Dat wil zeggen dat u in ieder geval een financiële check heeft gedaan. Daarnaast zijn wij benieuwd of u een eigen woning heeft te verkopen en of u de verkoop van deze woning als een ontbindende voorwaarden wilt opnemen in de te sluiten overeenkomst. Als er meerdere gelijkwaardige kandidaten voor een woning zijn, hanteren we de datum waarop u zich als eerste gemeld heeft voor dit plan. Hierbij worden de lijsten van Bouwmij Janssen en de makelaar samengevoegd.

Invloed van het coronavirus op het verkooptraject
We houden ons uiteraard strikt aan de richtlijnen die ons worden gegeven vanuit de overheid: richtlijnen RIVM. En we hebben natuurlijk ook onze maatregelen op de bouw getroffen. De bouw gaat op dit moment onverminderd door.

Benieuwd hoe wij besprekingen, bezichtigingen en opleveringen georganiseerd hebben? Neem gerust contact met ons op!